Zona motivationala www.PerfectLady.Ro
close
info
închide
închide
închide
PerfectLady.ro va ajuta sa va optimizati si promovati afacerea!
Iesi in evidenta dintre mii de firme! Promoveaza-TE!
Afla cum!
vezi_module
telefon_orange  0720.590.422
Cine foloseste PerfectLady.ro ?
PerfectLady.Ro este utilizat de catre majoritatea femeilor moderne si active care sunt interesate de sanatatea si frumusetea lor, care vor sa fie la curent cu ultimile noutati din domenii cat mai variate precum fashion, vedete, hairstyle.
lady1 In acest sens, ne propunem sa oferim un ghid de infrumusetare si sfaturi utile pentru toate femeile interesate de imbunatatirea aspectului lor, venindu-le in ajutor si oferindu-le solutii in materie de shopping, beauty si sanatate.
lady1 PerfectLady.Ro se asigura ca firma ta va fi gasita online. 50% din potentialii clienti cauta pe Internet oferte, produse de infrumusetare, articole de imbracaminte, incaltaminte, in idea de a economisi timp si, uneori, chiar bani.
lady1 98% din firmele inscrise la noi isi reinoiesc abonamentul luna dupa luna, an dupa an. Asta dintr-un motiv simplu - PerfectLady.Ro ofera o promovare online unica in Romania, completa si masurabila.
lady1 PerfectLady.Ro functioneaza!
Spre deosebire de modalitatile vechi de promovare, oferta noastra este masurabila si precisa, ceea ce iti ofera siguranta ca banii tai sunt utilizati eficient.
Brosura & statistici
Statistici
Cu ajutorul graficelor precise vei stii ce impact are firma ta in "relatia" cu userii.
Statisticile iti arata in timp real de cate ori firma a fost afisata in cautari, cate emailuri au fost trimise, opinii exprimate, programari online si SMS-uri primite.

Brosura
Brosura va indica gradul de folosire a contului dumneavoastra mai mult
Avantaje
Promoveaza-ti firma si Imbunatateste-ti PROFITABILITATEA!
Mii de persoane in majoritate femei viziteaza PerfectLady.Ro in fiecare zi pentru a gasi firme ce le ofera solutii pentru diverse probleme legate de infrumusetare, de imbunatatirea aspectului lor sau shopping.
Listarea PREMIUM cat si inscrierile la Modulele PRO si PLUS atrag peste 90% din traficul realizat de acestea. mai mult
vezi_module
telefon_orange 0720.590.422
Cum functioneaza?
Inscrie-te acum si incepe sa-ti optimizezi afacerea online! Fa-ti un cont in doar 60 de secunde!
Creare cont nou